Bloggnorge.com // heimalaga.bloggnorge.com
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Maling og strikking

tirsdag 29. april , 2014 kl. 18:51 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Siste tiden er det eit anna prosjekt eg er igang med; Skappelgensaren <3                                                                             Skappelgensaren er nydeleg og kjempefin, så den gledar eg meg til å bli ferdig med. Så langt er framstykke ferdig, driv på med bakstykket og armane har eg ikkje starta på. Gensaren er superenkel (i allefall så langt), og ikkje minst nyyydeleg! Eg har valt anna garn enn det opprinnelege. Garnet eg har valt er Sandnes’ silk mohair og Sandnes’ mini alpakka! Skal leggje ut nokre bilete i neste innlegg av garnet!

No må eg ta strikkepinnane fatt når eg har tid  :)

 

Hadde lyst å vise nokre fleire bilete eg har måla på lerret!

Eg malar litt forskjelleg, har ingen favorittmotiv så langt så prøver meg fram. Har planar om å prøve å selge måleri etterkvart. Det hadde vore veldig kjekt!

Påfugl  Solan og Ludvig "vestland-stil"?

Solan og Ludvig er mine favorittar :)

 

Kjæresten tok eit bilete som eg tykkte var så fint at måtte prøve å måla det.

Kjæresten tok eit bilete som eg tykkte var så fint at måtte prøve å måla det.

 

Kven av bileta er din favoritt?

 

Ha ein kreativ ettermiddag Ü

-Rigmor

 

OBS! DET ER IKKJE LOV Å KOPIERE/TA BILETE FRÅ DENNE BLOGGEN UTAN LØYVE!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "heimalaga.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.