Bloggnorge.com // heimalaga.bloggnorge.com
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hurra for hobbyblogg!

onsdag 23. april , 2014 kl. 19:16 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

No har eg kome so langt at eg har oppretta denne bloggen her. Sidan eg er ei jente med så altfor mange idèar, interesser, hobbyar og så vidare så var det på sin plass å lage seg ein blogg der eg kan dele mine interesser saman med andre «hobbyistar»!

For at du skal få eit innblikk i kva bloggen min kjem til å innehalde kan eg seie litt om meg og mine interesser:

Eg er ei jente på 23 år, har ein fantastisk sambuar og ein nydeleg liten gut som kom til verden rett før jul. Min interesse for å skape og vere kreativ har vore med meg sidan barndomen og etterkvart har hobbyane og interessene mine utvida seg veldig. Siste året har skapargleda vore så stor, så eg driv med noko kvar einaste dag. Til min store glede og min sambuars store fortvilelse, hehe! Nei, så ille er det ikkje men av og til kan eg ha litt for mange prosjekt på ein gong.

Hobbyane mine er scrapbooking, akrylmaling, tegning, handarbeid, strikking og litt hekling. For det meste går det i scrapbooking og strikking men det blir litt av alt :-)

 

Håpar bloggen fell i smak :-)

-Rigmor

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "heimalaga.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.